Bedrövlig.

20140318-144549.jpg

Satan. Jag mår balle. Ont i halsen och ynkligare än en förkyld man är jag. Pannan värker och jag har snörvelsnarkat mig igenom en mardrömstung natt. Inte mycket över 37 grader visar mätaren men det räcker tydligen för att jag ska tvingas ligga raklång på soffan under mina apan-lakan. Det är tydligen det här som menas med att ta det lugnt.

2 Kommentarer

  1. Michaela skriver:

    Vi har också varit flunssiga och jag hade ingen feber men grym huvudvärk och stockad. Nå, vila var ju vad som hjälpte mest, MEN ena barnet var också sjukt och sov med oss för han vakna hela tiden. Och när barnen är flunssiga så kör vi i sovrummet under natten: luftfuktare, vicks som är satt i hett vatten att lösa upp sig och hackad lök på ett fat. Jag tror att hackad lök är det som räddar nätterna någorlunda för det är nåt i den kombinationen som gjort att jag kunnat sova bra (förutom då när nån väckt mig förstås). Kan vara värt att testa, ta det annars som ett tips inför baby/barntiden.

    • NinaFotograf skriver:

      Har hört om den där hackade löken. Låter… asigt. Älskar lök, men alltså att vakna i ett sovrum som stinker lök.. hu. Tror vi börjar mjukt med Vicks:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: