Vecka 36.

Vecka36Återvänd från äventyret på andra sidan Potten. Och det var fint på alla plan. Enda problemet var att jag som normalt går på toaletten typ två gånger på hela dagen, nu var tvungen att kisspausa cirka en gång i timmen. Otrooooligt frustrerande att hela tiden gå runt och känna sig som en vattentunna med ytspänning. Och sen kanske det inte är världshistoriens smartaste grej att promenera från 6.30 på morgonen till 21 på kvällen när man är gravid i vecka 36. Var så sliten när jag kom hem igår att jag inte tog en utan TVÅ powernaps (ja, eller två stycken två timmars sovsessioner varvade med matpauser). Herregyyyd sånt slitage. Men annars så var Stockholm just sådär ljuvligt som det brukar. Solen sken och människorna var sådär onaturligt snygga som dom bara är i Sverige.

Shoppade loss lite grann och tog mig äntligen till Glammom-butiken på Regeringsgatan och kirrade en bh från Boob, och ett par jeans från Noppies. Ytterst mysig butik! Hittade dit via deras vd Vanja som jag ramlat över via nån omväg på nätet. Hon verkar vara sådär sjukt mysig att jag faktiskt åkte dit och handlade för att ägaren verkar så sjukt skön. Och kan varmt tipsa den som har en bula att gå dit och handla. Fina saker, och världshistoriens trevligaste personal. Och byxorna är dessutom såpass praktiska att när Speedo är ute så kan jag bara klippa bort mudden och köra på med brallorna som en vanlig boyfriend-fit. Bra skit.

Sen köpte jag lite annat smått och gott, träffade min bror med gravid sambo, lunchade med Maria på Systrarna Voltaire (MUMMA!) och gick runt med Renja och undrade hur fan dagen gick så fort. För helt plötsligt så var vi tvungna att rusa till Cityterminalen och hoppa på bussen till hamnen. Efter klockan nio på kvällen var dom här två tanterna så slagna att det fanns inget annat väl än att lägga huvudet på dynan och känna hur fötterna bultade av dagens vandring. Och sen var äventyret slut.

Älskar Stockholm. Skönt att vi kom iväg, för nu tror jag inte det blir så mycket roadtrippas mera. Min kropp är ganska trött helt plötsligt. Magen spänner konstant och jag är faktiskt otroligt sömnig hela tiden. Imorgon ska jag till läkaren, får se om ungen nu ligger rätt och börjat fixera sig. Igår stod det ut en fot mitt på magen. Såg helt sinnessjukt ut. Slutrakan nu då.

2 Kommentarer

  1. Maria skriver:

    Powernappa fast 3 gånger om dagen i ert ”nya” fräscha hem. Släng upp fötterna på vardagsrumsbordet med gott samvete. Misstänker att det inte blir så mycket sådant om en månad 🙂 så ladda batterierna med gott samvete!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: