Boa sig.

RummetSpeedos rum börjar vara ganska redo för inflytt nu. En sängmadrass måste ännu införskaffas, och en del lådor till IKEA-hyllorna, men annars så är läget rätt så under kontroll.Blev helt ok alltihopa. Med tanke på att varenda möbel dessutom är begagnad och/eller omgjord så tycker jag att helheten blev riktigt fin. Dom på loppis inhandlade dynamitlådorna blev nu förvaringslådor på hjul som jag fixade upp med sittdyna och lock. Byggde en öppen garderob med duschdraperistänger från JYSK, kombinerat med en gammal Expedit-hylla. Lite klädhängare på det så börjar läget vara kirrat.

Idag och igår har jag dessutom tvättat dom högar med kläder som barnet fått från både höger och vänster. Den skumma känslan alltså, när man står där och hänger upp plagg i storlek 50. En skarp kontrast från löpartajts och Serendi-tischor. En månad kvar då… När kommer hen?

Rummet1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: