Gungstolen.

StolenOch så var vintersemestern slut. Herregud, vart försvann en vecka? Idag var första dagen på jag vet inte när som jag hade ett helt tomt schema. Och som sig bör så kunde jag ju inte ta det chill utan var tvungen att börja härja med den där gungstolen som stått och väntat på lite lovin’ (min rygg tackar jättemycket för det nu). Och trots att alla här sa att jag skulle låta bli att måla den, och trots att jag vet att hela Knut Knutssons vrede nu ramlar över mig så gjorde jag det. Ja, jag målade en gammal pryl. Skam. Men alltså nej, jag försökte förlika mig vid att den skulle få stanna kvar i sin originalton men efter att jag nu tittat på den i flera veckor så kom jag fram till att den måste målas för att passa in här. Formen på den är så rysligt pensionärsaktig att jag kände att den behövde lite piff i form av färg. Och igår hittade jag sen ett tyg efter ungefär en timme på Eurokangas. Tyckte det var jättefint, utan att vara för barnsligt, och att stolen gott och väl även kan stå i ett annat rum förutom en barnkammare när Speedo känner att hen kanske inte vill softa i en gungstol längre.

Själv blev jag riktigt nöjd. Speciellt nöjd över det faktum att jag lyckades plocka ut nitarna så omsorgsfullt från den gamla stolen att jag kunde slå in dom i den nya, så lite av själen följde med ändå. Imorgon ska jag visa vad det blev av dom överblivna dynamitlådorna från tevehyllan. Eller ja, så sjukt hemligt är det ju inte. Finns redan på min Instagram men orkar inte fota dom nu när det är becksvart och ljuset blir bananas. Inser att jag börjar låta som nåt förbannat Strömsö. Hindra mig när jag börja pynja med eterneller eller brodera, tack.

1 Kommentar

  1. Sarah skriver:

    oo vad fin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: