Nya soffor.

SofforFöreDet femåriga kriget har kommit till sitt slut. Jag har fått nya soffor. Är så absurt lycklig över en så världslig sak som en ny möbel att man lätt kan tro att jag är lite sekaisin. Men alltså har sett på dom där bautafula monstersofforna sen jag flyttade in här och nu när vi äntligen blivit av med dom (ja, nästan. Just nu står dom och väntar på att avhämtas härifrån på fredag) så vet jag liksom inte riktigt hur jag ska bete mig. Har just fört bort ett ton paff som dom kom i och bara resten av det gamla möblemanget flyger ut så känns det som att jag kan andas lite här igen. Tycker det är skitjobbigt när det är saker precis överallt, får ingen ro alls. Och det är inte sådär sjukt simpelt att städa när det står avverkade möbler, styrox, paff, och tusen böcker överallt. Men måste lära mig att ta det lite piano tror jag, innan jag imploderar.

SofforEfterEtt steg i taget. Vardagsrummet: Check. Speedos rum: Nästan check. Byggde en garderob där igår som jag mer än gärna skulle fota och visa upp men just nu blockas den av fyra moduler rojsig soffa. Nästa steg blir två sittpallar som jag ska bygga av de återstående dynamitlådorna. Behöver dock hjälp med att kapa till locken eftersom jag fått strikt förbud att röra sågen (jag bor med Alfons pappa.) Men med tanke på att jag knivhögg mig själv när jag målade panel så kanske jag bara ska lyda den här gången. Tålamod, kvinna. T-Å-L-A-M-O-D.

För övrigt så tycker jag att tiden går ohyggligt fort när man har semester. Det är redan onsdag och jag har haft inprickat program dagligen. Idag drar jag vidare mot frissan om en stund. Inte nåt som man direkt dör av om man inte får gjort men tycker det ska bli så förbannat skönt med någon som skrapar mig i huvudet någon timme. Antagligen sista frissabesöket på ett tag ändå så tänker njuta som tusan. Och imorn åker jag till Helsingfors. Och på söndag till Stockholm. Och sen… och sen.. och sen. Sen är man nåns morsa. Herregyyyd.

5 Kommentarer

  1. Kristel skriver:

    Hur länge är du i sthlm?:)

  2. elinsss - mot drömlivet inom klädbranschen skriver:

    Alltså SÅ fiina! Driver själv soff-kampanj här hemma. Du kan gissa hur det går 😒 nån dag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: