Ryggpaj.

EddaSatan i gatan vilken ryslig timme jag just hade. Utan förvarning så fick jag sån grotesk värk i ryggen att jag nästan tog till lipen. Magen var stenhård och ryggen gjorde så ont att jag inte kunde sitta, stå, eller ligga bekvämt. Slutade med att jag ställde mig i duschen en kvart under svinvarmt vatten och nu tycks det äntligen ha lättat. Tydligen tog kroppen mammaledigt nu, och skrämde skiten ur mig på kuppen. Kanske inte helt smart att jobba tre timmar idag i skor med klack.

Så, resten av kvällen ska jag tillbringa på soffan med mamma och pappas hund. Greken står bakom bardisken och resten av Karis är också på gulej så jag agerar kusk åt mina egna föräldrar. Tyckte synd om hunden (och mig själv som måste ligga här ensam) så jag tog helt enkelt Edda hem till mig tills det är läge att köra på parenteserna igen. Måste få ordentligt sovit inatt. Imorn är det Oscargalan och sedvanlig uppstigning två på natten. Inatt har jag sovit hela tre timmar av diverse anledningar så får se om jag ens klarar av att vaka två timmar till. Har varit så totalt uppstressad hela dagen att får se hur kroppen reagerar nu när jag äntligen kan andas ut.

Hoppas er lördag är lite mer rafflande (ska dock inte ljuga, ligga på soffan med en hund och titta på film är kungligt).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: