So long!

JobbHar bakat moccarutor halva natten och morgonen, satt på mig min gravid-amish-dress från Asos och rensat hela hårddisken. Skrivit brev till min vikarie, städat ur hela kameraväskan, tagit emot en fantastisk present till av en kollega. Jag har ställt in auto-svar på mejlen och skrivit upp alla lösenord. Nu återstår att skriva upp de sista kilometerersättningarna, delta i ett sista eftermiddagsmöte på ett tag och dela ut moccarutor till kollegorna. Sen börjar det vara finito. Hur gör man nu då?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: