Sista gänget ut.

SistaAbsurt. Nu var alla fotade som skulle fotas innan min ledighet. Alla är dessutom redigerade och ivägskickade i väntan på printbeställningar. Jag kan således inte gör ett jota mera, annat än vänta. Känns knepigt att säga nej till folk som ringer och vill boka fotosessioner just nu. Får så himla dåligt samvete över att säga nej till arbete. Man ska jobba när det finns jobb, svårt att släppa det mantrat. Så på lördag ska jag göra en kompistjänst och fota en begravning, trots att jag rent tekniskt faktiskt är på vintersemester då. Ett underligt avbrott från alla dessa spädisar blir det. Därtill så ska en av våra kompisar snart droppa en egen bebis så om orken räcker till så antar jag att jag får fota även den bebeton. Men i övrigt så blir nästa unge som ska slängas ner i Tuborg-lådan min egen.

Känns svårt det här med företagande och mammaledighet. Totalt omöjligt att planera såhär på förhand innan man ens har ett hum om vad som väntar efter april. Innan den 16 augusti tänker jag faktiskt inte fota ett enda direkt uppdrag. Ja, undantaget blir väl isåfall min lillebrors bebis som väntas komma där i juli. Men annars så tänker jag faktiskt konsekvent säga nej. Jag drar ju marknadsföringslasset på Serendipity såhär vid sidan om allting annat dessutom så jag tror att det får bli mitt enda jobbfokus tills dess. Ja, och sen har jag ett sidoprojekt på gång som kan utvecklas till något ganska storartat så tror jag hoppar över alla andras barn, konfirmander, studenter, och bröllop den här sommaren och fokuserar helt på mitt eget fotograferande. Och sen får man hoppas att kunderna hittar tillbaka när jag väljer att starta upp igen. Firman försvinner ju ingenstans, den är bara i viloläge. Bara huvudet också skulle förstå att koppla in på samma kanal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: