Babyshower!

ShowerIdag hade jag noll iver med någonting. Så när Susan klockan två stegade in i mitt rum och sa att nu ska vi gå på kaffepaus så sa jag att jag inte vill eller orkar. Vill sitta ensam på kontoret och inte prata med folk alls. ”Nämen kom nu. Det är Pias sista dag och då måste man faktiskt!” Njaeeee… men ok då, om någon ska vara borta från jobbet ett år så är det nog ganska hövligt att dyka upp och säga hejdå. Jag är inte den enda som lämnar skeppet för ett tag den här veckan.

Det jag då inte visste var att det hela var en konspiration! Mot mig! För i kafferummet stegade hela personalen på firman in. Med presenter. Till MIG! IIIIK! Förstå vilken sjukt stimulerande punkt på dagsprogrammet när hela kollegiet traskar in och önskar en lycka till med kommande bebis och ledigheter. Har ju ändå två dagar kvar på jobbet men tydligen är det många som är borta då så överraskningen sköttes nu. Blev så himla himla glad. Och fick en massa fina saker till Speedo. Förstå att en reporter suttit hemma och stickat en mössa i alpackaull, till VÅR bebis! Kulturavdelningen bistod med fina böcker, någon (en del var namnlöst) hade satsat stenhårt på choklad, medan Johan kom med en superfin Brio-skallra. Och inte att förglömma, Pia kom med en BabyBjörn! Hade själv tänkt köpa en bärsjal men detta är ju perfekt till den blivande pappan.

Därtill ramlade det in brevpapper, filtar, nattlampa, nappar, bodys, kläder, strumpor, och allting däremellan! Tack, tack, tack snälla medmänniskor! Om man någonsin funderar på att ankra loss och bli egenföretagare på heltid så är ju nog kollegiet en stark orsak att stanna kvar. Mys.

1 Kommentar

  1. Sarah skriver:

    såna arbetskaverin vill jag å ha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: