Good shit

Mot paradiset.

FlightKlappat och klart! Igår natt bokade vi höstens resa till paradiset. Det blir Singapore-Cairns-Sydney-Karis under tre veckor under höstvintern. Vissa problem vållade ju bokningen då vår tredje resemedlem inte finns på utsidan ännu. Så just nu heter medresenären Mr. Baby Mavrostomos i alla resehandlingar. Så himla länge sedan vi gjort en sådär lång resa så det ska bli helt sjukt trevligt. Har ju dock redan ångest för flygandet. Märker att jag t.o.m. har svårt att titta på tecknade teveprogram där folk flyger så får väl gå i terapi innan den där monsterflygningen blir av.

12 thoughts on “Mot paradiset.

  1. Redan kommer nog gå bra Nina, och sen har du ju babyn att fundera på så är du själv kanske inte lika rädd. Jag är avundsjuk på resan!!

  2. Kunde ni redan satta onskemal pa att fa dom dar platserna som har mojlighet till ”bassinet”, du vet dom dar platserna dar flybolaget kan klicka fast en barnsang? Lonar sig att boka nu redan for era langre flyg

      1. Hyva hyva, lonar sig att gora det i god tidfor det finns bara 2 sana platser pa dom stora flygen och underlattar avsevart sku jag saga. Ska boka om vara flyg nu pa helgen ocksa sa tror jag pyser over till Finland nagra dagar i slutet av April 🙂

  3. Ååh vad LJUVLIGT med semester!! Och verkligen ”lyfter-hatten” att ni skall resa med lillisen! Det kommer gå så bra såå* & som Mixi säger – boka babysängen asap så har ni alla skönare resa 😀 Vill ju å! Alltså resa – no babies här nå mer inte punkt. ;o) Njut av sista veckorna*

    1. Jo, kan dock inte boka nåt extra innan ungen är ute, tyvärr:) Men jo, blir nog säkert bra. Mavve får ta hand om bebeton medan jag krampaktigt håller mig i stolsätet i 23 timmar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s