Nedräkningen har börjat.

900pxTjilivinken. Vaknade redan lite efter klockan sex imorse eftersom jag var tvungen att jobba med diverse firmajobb. Funkar bättre på morgonen med sånt för mig för tillfället. Redan klockan tio på kvällen är jag nämligen så förslappad att jag vill mest bara ligga med huvudet på dynan under ett svalt täcke. Positivt ändå att jag lyckas skymta solen där en stund också några timmar senare. Nå, jobbet fixade jag klart och nu väntar en del redigering och bildbeställningar ännu men sen kan jag liksom skifta fokus lite igen. Blir nog himla skönt att kunna släppa allt annat än tanken om det blivande föräldraskapet just nu.

Märker att jag inte riktigt hunnit landa i det ännu, i att det kommer en bebis inom en ganska snar framtid. Frågade Greken häromdagen om han är nervös inför det här. ”Nä, är du?” Är jag? Jag tror inte att jag är nervös, mest för att jag tror inte att jag ens fattat att jag väntar barn. Har haft världshistoriens mest skonsamma graviditet. En jävla ynnest har det varit. Och trots att jag hela tiden får höra att ”…jamen, det är dom här veckorna som börjar vara tunga” så måste jag väl ändå vara sjukt tacksam att jag passerat 33 stycken veckor utan ett enda farthinder. Och ynka fem arbetsdagar bort väntar ledigheten. Får se hur länge det tar innan jag får total nervkollaps av att gå sysslolös. Å andra sidan är jag inte en person som lider av att inte göra ett jota och ligga ensam på soffan. Tror jag ännu insuper friden av ett tyst hus efter en uppväxt i ett hushåll med nio personer och otaliga husdjur.

Och glädjen av alla glädjeämnen så såldes våra soffor! Utan minsta ansträngning ens, avhämtning bara vår nya anländer. Och ikväll bär det av till IKEA. Med Adoptivsonen och Greken. Kan vara världshistoriens sämsta sällskap till just den butiken. Vi kommer antagligen att gå runt där hela sju minuter och sen åka hem. Mina snubbar förstår inte alls charmen med att provsitta alla möbler och känna på alla koppar. Buu.

2 Kommentarer

  1. V skriver:

    Var glad att du haft ett ändå någolunda lindrigt jobb för kroppen. Inget industri eller vårdarbete. Stoor skillnad.

    • NinaFotograf skriver:

      Självklart. Har jobbat inom båda och är tacksam för att jag inte gjort det under de senaste månaderna. Redan slitsamt att släpa runt på 7 kilo kameraväska på daglig basis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: