I korthet.

Min hjärna går på övervarv just nu för jag får inte en enda vettig tanke formulerad. Jag sitter bara och tänker på det faktum att jag har SJU arbetsdagar innan min vintersemester kickar in, och direkt på den så börjar mammaledigheten. Detta konstaterande gör mig lite allmänt disträ. Men saker som sker trots allt just nu:

 • Ikväll kommer någon och tittar på våra soffor. Hoppas dom köper dom. Har äntligen valt en ersättare nu, så lusten att slänga ut dom gamla är akut.
 • Jag kan inte välja tyg till gungstolen. Hittade t.o.m. ett med ugglor i Anttila igår, men det kändes inte hundra så jag kunde inte fatta ett enkelt beslut ens. Eller hur jag ska göra med målandet. Orka.
 • Jag har inga flera privata fotograferingar inbokade förrän den 16 augusti. Däremot så har jag cirka femhundra bilder som ska redigeras, hitta motivationen att fixa det är svårare än man kan tro.
 • Har nu två alternativa datum för Australien spikade, blir kallsvettig av tanken på att det faktiskt blir av. Känns så overkligt.
 • Hur packar man en bb-väska? Hur sköter man ett spädbarn? Hur viker man ihop en Brio-vagn? 55 dagar till beräknat nedsläpp. Sjukt.
 • Måste boka en trimning av en hund. Kan nån föreslå en bra sådan som kan ta sig an en stor men snäll hund här i Karis/Ekenäs?

Ja, som ni ser så vinner jag inga Pulitzer-pris med såna här inlägg men alltså jag får inget sammanhängande ur mig just nu så ni får hålla er till godo.Totalt bonkers på det allmänna planet. Igår åt jag plättar till middag. Redan det säger ju hur jäkla motiverad man är just nu

12 Kommentarer

 1. eva skriver:

  Det jag packade ner till BB var mycket, det mesta onödigt. Men amningsbehå om du inte vill vara helt utan såklart. Kläder till dig och babyn då ni far hem. Kamera och telefonladdare. Det var typ det jag behövde. Och hej, allt finns som du behöver på BB och behöver något får du ju alltid besökare som kan hämta.

 2. eva skriver:

  Jo tandkräm och tandborste kan vara bra.

 3. Lotta skriver:

  Ja, det där med bb-väskan… Med facit i hand så är jag sjukt nöjd att jag hadd nappar med!! (kokta före förstås)
  Åtminstone på Jorv så måddes man ha egna med, o båda mina hade sånt grymt sugbehov att utan dem så hade jag int fått sova en minut på BB! Så det är mitt hetaste tips!;)

 4. eva skriver:

  Jo håller med Lotta. Förstod ej att ta med napp. Resulterade i att var inte barnet vid bröstet skrek hon, det i sin tur gav blödande/såriga bröstvårtor. Blev en ond cirkel.

 5. Tua skriver:

  ammningsbh, dricka flaska… sport eller ngn som har sådandär slutkork…. guld värd under förlossningen!! du vill int ha mave med ett glas med ett sugrör och försöker ge dig vatten när du är törstig och värsta värkarna!!
  kameran, telefon, laddare …. deodoranten hade jag glömt…. inte roligt…..

 6. Anna skriver:

  Hur länge kommer du alltså att hålla paus från fotandet? Går det att boka in sig för ett års fotografering under sommaren? 🙂

 7. Hanna skriver:

  Kan du tipsa om nån annan fotograf som är lika duktig på att ta babyfoton?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: