Projekt: Tv-hylla.

HyllanKlarSåhär fin blev teve-hyllan som Greken och Alexander byggde hela veckan lång. Målandet var mitt projekt, och dynamitlådorna drev jag en hård kampanj för men i övrigt så skötte männen det här projektet. Ytterst nöjda blev vi allihopa. Och nu kan man sitta här och gosa framför House of Cards och andas i ett organiserat vardagsrum igen. Ho ho, så skönt.

Har min nästsista kund före ledigheten på intåg nu vid lunch. Känner mig ännu ganska täppt i näsan men nu tycker jag förkylningen kan vara över så att jag kan återgå till att inte låta som Bane från Batman när jag andas. Orka liksom.

6 Kommentarer

  1. mamma skriver:

    Snyggt!

  2. eva skriver:

    Snyggt. Varifrån har du hittat dynamitlådorna?

  3. ingelarudhberg skriver:

    Den blev riktigt snygg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: