Nina Bygger/Rakentaa.

ByggaHär går man och känner sig hurja för att man besegrar alla flunssor och spyttor i världen. Men nu var jag inte så tuff mera för nu har jag fått förkylningen från helvetet. Ögonen och näsan rinner ikapp och gårdagen tillbringade jag hemma. Utan teve, för vi river halva vardagsrummet som tidigare nämnts. Att var sjuk utan teve är ju fan ingen keeper. Alls. Så däremellan frossakänningarna och snörvlandet så började jag pyssla för att inte gå helt i bitar av ren tristess. Målade brädor som ska bli en tv-hylla.

Ville egentligen ha gamla, slitna, träbitar från nån förfallen lada eller loppis men jag har liksom inget ork att springa runt på vischan och knacka på hos bönder och fråga om potentiella träobjekt och leva i ett totalt kaos hemskt mycket längre, så jag fixade egen patina. Är ganska nöjd faktiskt. Borde få ihop hela kaoset nu innan helgen är över så sen kan man ta tag i projekt två: Köpa ny soffa! Och den, den väntar jag på.

6 Kommentarer

 1. eva skriver:

  Är det någon slags bets du strykit på brädorna. Ge gärna namn och nyansnamn 🙂

  • NinaFotograf skriver:

   Hördu, genom idogt googlande och klottande så gick det helt enkelt så att jag först betsade brädorna svarta, så att träet ändå lyste igenom, sen vitt på det, tunt, och inte på nåt sätt täckande. Sen grå färg på det, och till sista tunna drag av svart. Så det är ju lite meck, men tog inte särskilt länge och gick inte åt rysliga mängder färg, hade allt utom betsen hemma.
   Du kan testa med att goofla ”faux barn wood” så ser man hur andra gjort. Lycka till:)

 2. Mattias skriver:

  Använde du bara svart bets, och vit och grå målarfärg?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: