Vecka 32.

V32Och så var det plötsligt vecka 32. Jumalåda, snart smäller det ju! Efter sedvanligt tisdagsbesök på rådgivningen så kunde följande konstateras: Total viktuppgång är åtta kilo, blodtrycket bra, HB lite sämre än normalt trots att jag inte känner nån skillnad alls, och barnet låg lite udda placerad idag för magmåttet var plötsligt över kurvan. Inget att fundera på med andra ord, saker fortsätter som tidigare och om en månad så är det dags för läkarbesök. Före det borde vi väl hinna på en bb-rundtur. Är dock inte så överivrig på den eftersom jag deafcto redan GRUNDLIGT besök Lojo bb vid tre olika tillfällen via jobbet. Men ja, har ju aldrig varit där som gravid så kanske det är en god idé ändå. Och ikväll är det det del 2 av föräldrakursen. Förra veckan kändes lite utamattande för det var hundra saker på en gång, allt från socialen till försäkringar till babysim. Idag hoppas jag på lite lugnare tempo för annars är jag helt förvirrad igen. Och Greken ska gå på separat pappasamtal… Antar att han har nyckelfrågor som t.ex. när är det ok att köpa en Playstation 4 till en bebis?

Igår hade jag en himla rusning på firmasidan. Fotade inte bara en utan två spädisar. Visserligen var dom 5 månader ifrån varandra rent åldersmässigt men ändå så är det ganska tungt att fota så små knyten. Märkte att jag var helt sjukt stel i hela kroppen efter det där och ett par timmars redigering vid dator på det. Men det var fina sessioner rakt igenom och jag förundras nåt så otroligt över att den här lilla parveln ännu för en vecka sedan huserade i en mage. Otroligt hur kroppen fungerar ändå.

BebesÅrsmodell 2014.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: