Sovrumsvisioner.

SovrumJag borde låsas in. En vecka efter att badrumsremonten kan kallas komplett så sitter jag nu här och seriöst planerar hur mitt nästa projekt ska se ut. Mavve, om du läser detta… förlåt! Du kan sluta läsa här. Såhär går det när jag jobbar kväll. Ägnar hela morgonen åt att begrunda alla uploads på Pinterest och inser att nu ska jag minsann riva ner hela sovrum nummer två för det är ju såååå kiva att remppa! Nämen seriöst, har jag nånslags diagnos eller? Får ännu mera febril iver när jag ser att det nu är 22 dagar tills jag inte jobbar heltid mera så då kan jag liksom hålla på med sånt här dygnet runt. Jag lever i nåt slags lala-land för sannolikheten att jag tapetserar sovrum i mars är kanske lika med noll. Men fundera får man ju. Och allt ovanstående är ju inte såååå orealistiskt eller? Ja, kanske lite då att lokalisera en tapet från Nya Zeeland men detaljer, detaljer… Grått sovrum? Ja, tack. När? Nå, nu såklart!

6 Kommentarer

 1. Kajsa skriver:

  Diagnosen kallas att boa, eller nesting på engelska om man så vill. Om du har tid, lust och ork är det bara för oss bloggläsare att gratulera och räkna med fler renoveringsuppdateringar! Alltså, utan att vilja bidra med några domedagsprofetior så kan det vara så att den där magiska kombinationen av tid, lust och ork kommer att ta en paus från och med mitten av april… 🙂

  • NinaFotograf skriver:

   Vadårå? Jag kommer ju att få en extremt lugn och harmonisk bebis som gör att livet fortsätter precis som innan… BAHAHA! Nä, bäst att ta ut allt nu bara, renovera som fasiken när man ännu vill och kan. Har en känsla av att det blir stiltje här inom snar framtid.

 2. Mixi skriver:

  Jag bestallde vara tapeter fran England sa tycker du riktigt bra can bestalla fran NZ 🙂 KRAM

 3. Renja skriver:

  ÅÅÅÅH, klädskåpet och det där lilla väggskåpet vill jag ha!!!!Eller who am I kidding…vill ha allt. Hoppas man vinner på lotto snart 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: