Bump.

SpeedDen kommande avkomman börjar leva upp till sitt arbetsnamn. Och då menar jag inte att hen påminner om en minimal simdräkt utan mera för att ungen tycks äta extacy! Det är liksom slut på stillheten där inne, och trångt börjar det tydligen bli för barnet tycks ju aldrig ligga bekvämt. Det ska sprattlas och spännas åt alla håll och kanter och ibland undrar jag vad det är som kommer ut om man måste vara aktiv som en upptjackad knarkare innan man ens hunnit andas luft. Nå, det är visserligen skönt att ha dom där rörelserna där hela tiden. Behöver inte oroa mig så mycket då. Tänkte på det hela häromdagen, att man är ju liksom aldrig ensam. En permanent polare finns hela tiden där som sällskap om man mot förmodan fick för sig att man känner sig lite alone. Då är jag ändå en person med ett enormt behov av just att få vara ensam. Kanske jag bara ska njuta ett tag nu, för åtminstone så är det här sällskapet inte så värst talfört ännu.

Har haft sammandragningar typ varje timme de senaste dygnen. Känner mig som en sten runt magen. Har aldrig haft såhär fast fysik kring napan tidigare. Man är ju formad som en öltunna men det är liksom hårt. Ytterst obekvämt. Och ofattbart att man ska bli någons morsa inom ett par månader. Huuuuur ska det gå riktigt? Som en annan preggo konstaterade under en fotografering igår: ”Mest rädd är jag för att jag inte ens vet när ungen ska ha mat.” Jamen, exakt! Hur ska man veta sånt då? Vojne vojne. (Och ett annat konstaterande, fy saakuti vad gravidjeans är bekväma! Kanske bara klipper mudden av dom när magen är borta för dom sitter ju helt sinnessjukt skönt)

1 Kommentar

  1. ingelarudhberg skriver:

    Visst är det ganska ”skönt” med rörelserna, man vet iaf att det är som det ska då! Angående maten så märker man nog, när ungen skriker försöker man med allt, mat, byta blöja, guppa i famnen ja allt. Så no worry du kommer märka det när hen är hungrig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: