Februarihav.

20140203-110010.jpg 20140203-110026.jpg 20140203-110019.jpg 20140203-110000.jpgDe magiska orden ”Jag är ledig imorgon, ska vi åka till Spatten?” yttrades av min gode sambo i fredags. Blev helt till mig av lycka för jag vet liksom inget bättre än att att åka ut till havs, vinter eller ej. Och efter lite meck och väderoroande så kom vi ändå iväg på lördagseftermiddagen. Färden över var kanske det mest skumpiga i världshistorien. Isen var full av snödrivor och packis. Det var spännande på alla sätt, om än jävligt obekvämt. Men vi kom fram välbehållna och resten av tiden hölls vi nog inomhus eftersom det stormade som tusan. Orkade inte ens ta mig i bastun. Medan snubbarna bastade i timmarna två så gjorde jag pizza och tupplurade (sov två gånger på lördagen, helt sjukt hur sliten jag var då). Klockan 23(!!!) var vi alla avtuppade och nedstoppade i sängarna och sen vaknade jag till fantastiskt ljus tidigt på söndagsmorgonen. Vandrade runt på isarna, inte långt dock, dom känns inte helt stabila, och sen åkte vi hem.

Mådde lite balle hela gårdagen. Hade sammandragningar typ hela dagen och kvällen och funderade på på om jag också lyckats dra på mig spyttan som tycks bosätta sig i hela min släkt för tillfället. Mår bra idag men så jävla irriterande att ligga hela dagen och må skit. Var ut och gå en timme med Anki Bagger men bad henne köra mig sista kilometern för jag kände att jag liksom inte mådde helt hundra. Kom hem och sov två timmar. Givande. Inte så värst va…

Och nu är det måndag! Dagens graviditetsfotografering avklarad och nu gäller det att redigera så att kottarna strittar. Och rycka upp mig lite, är sjukt störd över att Philip Seymour Hoffman knarkade ihjäl sig igår. Satans jävla skitknark.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: