Freitag.

TriptykGjorde grand entrance på jobbet imorse då jag tydligen hade valt världshistoriens halaste stövlar att klampa runt i. Gjorde inte bara en eller två fantastiska stapplingar redan två meter efter ankomst utan drog dessutom till med en tredje semivurpa just före jag landade på redaktionen. Jag är ju i normala fall graciös som en flodhäst så det här med snö under skorna gör ju inte direkt mig stabilare. Kanske sämsta idén ever att tro att jag klarar av att gå runt utan mina Sorels före april. Snorhala boots, big no no.

Annars då? Jo, fredagen är här och då passar det väl inte bättre än att dra ut på gulej. Eller ja, vi ska ut och äta med pappa, Jennifer, Gege, och Greken. Blir säkert bra. Räkfrossa på KW. Vet inte, kanske jag bara tar nåt annat från menyn för jag är inte sådär sjukt sugen på skaldjur för tillfället, går mest bara ut för att nån orkar ordna nåt i den här byn. Och sällskapet är ju bra.

Satt igår och hepuliskrattade i en timme åt gamla foton från 1994 med samma gäng. Min mamma har liksom varit världens mest aktiva fotograf under alla dessa år och bilder som under åren ansetts som fullständigt irrelevanta är nu riktiga skatter. Mamma själv är ju inte med på så många bilder, hon ville liksom aldrig. Och hon vill nog inte nu heller för vi gör ju inget annat än skrattar åt diverse frisyrval från medlet av nittiotalet som ibland dyker upp på dessa snapshots. Schyssta kids. Själv såg jag ut som en Karlsson på Taket tills jag fyllde tretton, och efter det såg jag mest ut som någon som nog inte visste om nåt annat klädesplagg än tröjor och spikraka frisyrer var tydligen ett mantra. Söta öde.

Och badrummet är klart! Blev sjukt bra! Ska försöka knäppa en bild eller två så får ni se lite före och efter.

4 Kommentarer

  1. anna s skriver:

    Vi (eh, okej, jag…) vill ju också se spikraka frisyrer och karlsson på taketar!

  2. Mixi skriver:

    Igar nar jag facetima med Lucas sa visade han upp ett litet Snoopy mjukisdjur som du tydligen gav at honom nar han foddes, han har en liten rod troja pa som det star You’re a Sport! Vet int riktigt vad det har med ditt inlagg att gora men tyckte det var sa gulligt:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: