Remont.

Här blir nog ingen blogg skriven, har rivit ner halva badrummet. Eller ja, målat om allt och rivit ut duscharna. Flängt runt som en idiot på vischan igår för att få tag i den här helvetes färgen som behövs till att måla kakel i våtrum. Körde först till Lojo, där hemsidan lovade en öppen K-Rauta. Kom till Lojo, och hittade inget annat än en stängd K-Rauta. Den irritationen alltså. Så, vi åkte hem tillbaka till Karis, hängde där en halvtimme, plockade upp Alexander och körde sen till Bauhaus. Passade även på att köpa nya duschar när vi ändå höll på. Hem direkt, via pappa-Grek som hade gjort smörgås enligt det här receptet. Det var gott. Och tungt i magen som en tegelsten.

Åkte sen hem och började slita löst silikonmassorna i fogarna. Började måla väggarna vita och sådär höll vi på, tills typ nio igår kväll. Då var jag så trött att jag somnade på soffan och efter klockan 22 hade jag lyckats ta mig ända till sängen och sov sen som en stock tills åtta imorse då jag börja veva med penseln igen. Inget motiverar mera än det faktum att man tvingas leva utan dusch. Fy fasiken alltså. Par dagar till nu så kan vi förhoppningsvis stiga in i ett nytt badrum. Good riddance, vårt hem ser ut som ett avsnitt av Hoarders… dom där snuskigaste av hemmen dessutom.

Ni får inte ens  nån bild på misären, för det ser så bedrövligt ut just nu. Bjussar på en bild från Mickes smirglare igår. Sick.

20140127-115633.jpg

2 Kommentarer

  1. Mixi skriver:

    Herregud sa du orkar, har kopte jag farg till sovrummet for 2 veckor sen och ha int ens oppnat burken annu, kan du snalla komma hit och hjalpa till? Det ar sa hiskeligt HETT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: