Torsdag.

20140123-125138.jpg  20140123-125130.jpgMan ba ”morjens, arbetsmiljö!” när man steg ut ur bilen i Pojoskogarna imorse! Herregud så fint vi har det där ute just nu. Och lyllo jag som får springa ute och inte sitter inlåst vid ett skrivbord med en bunt papper. Ja, ibland gör jag ju sånt också. Som igår. Då satt jag på kontoret nästan hela dagen för jag håller på och uppdaterar tidningens fotoutrustning tills jag sticker om en dryg månad. Så otroligt mycket att fundera på ändå, när man ska vara borta så länge. Skum känsla. Ganska många har ringt om jobbet också så ska bli spännande att se vem som får husera här när jag är borta. Lite som att lämna en bebis för en annan.

Imorse var jag hos läkaren också. Det var kanske den mysigaste läkaren jag träffat i hela mitt liv. Hon fnissade igenom hela situationen (på ett gemytligt sätt, inte sådär ansträngande och irriterande utan som en snäll farmor helt enkelt) och hade så lustiga kommentarer om allting inför kommande veckor.
– Och pappan då, ska han vara med på förlossningen?
– Mjaaa, jag hoppas ju det. Vill det. Men han är lite svår. Men det är väl norm att dom är med nuförtiden?
– Nå, nääää… nog har vi alltid såna som inte riktigt gör som man vill. Men det löser nog sig alltid.

Sen lyssnade vi lite på det sovande barnets hjärta som galopperande på som en flock islandshästar på en stelfrusen tundra. Resultatet av sockerbelastningen var topnotch, och blodtrycket var bra. Hade inga frågor att ställa så det hela gick ju väldigt smidigt på under tjugo minuter idag. Finemang. Nu dröjer det ett par veckor igen innan jag ska tillbaka och kissa på burk och stå på vågen. Före det ska vi gå på kurs. Parenting 1.1. Hoppas inte Greken skämmer ut oss… kan just tänka mig hans iltalypsyblick som går genom salen när han ska sitta där och lyssna på info om livmodern och ömmande boobs. Han är egentligen bara med för att han ska suga in all info som gäller FPA, eftersom jag är en fullständig sifferdyslektiker. Sen om han ens får en liten känsla av att det här faktiskt händer, på riktigt, just nu, i våra liv… ja, då är det en välkommen bonus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: