Bygg.

RemppaGod måndag! Det blev en exceptionellt fartfylld helg i en bytta av målfärg och ett inferno av skruvar så jag hann liksom inte ens formulera ett hej till någon elektronisk värld. Otroligt men sant så lyckades Alexander och jag färdigställa tvättställningen! Den blev riktigt prima. Och eftersom vi ändå var på gång så hade vi plötsligt fattat beslutet att göra om hela badrummet. Men det får bli till inkommande helg för tiden och materialet tog liksom slut. Tur det, jag är ganska sliten i hela kroppen av dom här projekten. Har inte direkt lidit av sömnbrist om vi säger så. Man sover ganska gott efter tio timmars renoveringsprojekt just nu.

I andra sidan av huset tog jag sedan tag i byrån/skötbordet som jag köpte för en tjuga på Pryltorget. Lite slipas och grundas och målas så blev den riktigt fin. Och Stringhyllan jag köpte på loppiset på Hötorget i november fick också komma upp på väggen. Tycker det är fantastiskt skönt att inte köpa en massa nytt på slit-och slängfronten. Hellre pysslar jag då på i några timmar med prylar jag redan har eller nåt som jag hittat på loppis här i byarna.

Det enda jag inte lyckats hitta ännu är en fåtölj som jag vill ha. Den som är ungefär vad jag är ute efter är IKEAs Ektorp Jenny Lund. Men dom är liksom inte direkt överflödiga i folks hushåll tydligen för jag har nog inte sett nåt på loppis som ens liknar. Behöver nåt skönt att sitta i där till Speedos rum. Just nu saknar rummet totalt sittmöjligheter.

ektorp-jennylund-lepotuoli__58694_PE164179_S4

1 Kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: