Ballard drying rack.

BallardReadyOriginalet ser ut såhär.

Är så otroligt trött på vårt hjälpkök. Det används främst som en förvaringsplats för diverse lådor Lonkero och ytterkläder som aldrig används. Ett evigt kaos av gummistövlar, sneakers och skräp. Därtill så har vi en rysligt irriterande tvättställning som byts en gång i året för att den helt enkelt inte håller ihop, sin tjugo euros investering till trots. Därtill så välter den konstant och används som nån slags avlastningsstation innan man går i duschen. Så, i förbifarten av evighetssurfande på Pinterest så hittade jag helt plötsligt en torkställning som var något så ovanligt som praktisk OCH snygg. Och som vanligt när jag hittar dylika lösningar så pratade jag om detta med min svåger, som har ungefär lika mycket tålamod som jag att vänta på saker, och vips så hade han börjat bygga!

BallardOch sådär långt är vi nu. Eller vi och vi, han alltså. Jag har inte gjort sådär rysligt mycket. Pekat och sagt vad jag vill ha, och sen bygger han. Försökte hjälpa till när skivan skulle upp på väggen igår men det blev totalvingligt när jag skulle trycka skivan mot väggen så responsen var att ”kanske om du skruvar och jag håller?” Nå, jag försökte. Blir nog fint när det blir klart. Sen när taket ännu blir målat så börjar det här hushållet se ganska anständigt ut. Och som vanligt har inte Greken den Äldre involverats alls. Ja, i ett rent monetärt syfte men hans intresse för tvättställningar är väl inte direkt sprittande. Nåja, vems är egentligen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: