Halvvägs i veckan.

OnsdagIgår hade jag en så perfekt start på dagen att det är helt sjukt. Förstå att jag fick börja passet med att åka ut i skärgården och fota lite fritt allt fint jag såg. Det var så himla vackert och euforiskt överallt att jag nästan glömde att jag faktiskt föraktar vintern. Med råge. Men jag kunde liksom inte värja mig när man står där på en sjörökig västnyländsk strand och ser solen gå upp över havet mot en klarblå himmel. Magiskt. Resten av dagen blev sen ett enda spring hit och dit men starten var iallafall topnotch. Måste börja med att se det goda i saker, och inte gräva ner mig i stressen och tristessen av vardagen. Jag har ju defacto världens glassigaste jobb. Krävs bara dom där särskilda smällkalla januarimorgnarna för att jag riktigt ska kunna greppa det hela.

Igår inledde jag sen min yoga-kurs. Kunde inte ha kommit lägligare än just igår, med tanke på att mina stressnivåer var lite väl hujsiga. Så, i nittio minuter stod sen jag och en hel drös av bekanta mumintroll i en svinkall föreningslokal och försökte lära oss andas. Ja, man lär sig tydligen sånt. Och inte förrän nu inser jag hur jävla svårt det är att hitta en naturlig rytm i det där. Andas in, stretcha, andas ut, upprepa. Låter ju helt solklart men alltså jag märkte att jag zoonade iväg ett par gånger och gjorde helt åt helskotta rörelser om jag inte var hundraprocentigt fokuserad. Avslappningssessionen på slutet var ändå bäst, somnade till en sekund av rytmen av det hela. Otroligt relaxad överallt när vi var klara. Var dock inte beredd på att göra plankan och den känner jag av idag. Tror jag ska skjuta på den där Vem Är Bäst På Plankan-tävlingen som jag och Eliel ska göra här i sommar. Eliel är sju och klarar av över tre minuter. Jag tror jag hölls stabil hela tjugo sekunder igår. Vilket förfall på styrkefronten. Var ändå någorlunda stabil på det hela i början av sommaren. Nå, nya tag.

Ikväll ska jag igen baka moccarutor till ett evenemang, och sen ska vi fixa till hemlagade hamburgare med Familjen. Och sen är det nästan fredag. Tröttma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: