Recap.

HelgenDet var den helgen det. Försvann i ett huj. Var totalt slut som artist efter mitt bakinferno på fredag så när lördagen väl kom så var jag så trött att jag låg hemma på soffan och tittade på brittiska kostymdraman från klockan 19 och framåt. Hann ändå göra så sjukt mycket hela dagen att den där vilan nog behövdes. Hade ju rullat runt som en galenpanna hela dagen, bland annat så satt jag med mommo nästan två timmar i Serendipity. Det trodde man ändå inte, att en dag skulle jag sitta där med 80-årigt sällskap. Det var fint. Därtill så jobbade jag ännu kväll med att fota handboll.

Var återställd igen på söndag då jag och Renja tog oss ut i den nyvita världen och långpromenerade i nästan nittio minuter. Sen var den dagens motionsrunda avklarad iallafall.  Skön luft ute nu, och dessutom fick jag slänga på mig IceBugsen igen så nu var det vinter på riktigt för mig. Måttar allting enligt när dom åker på och av. Dessutom så hade vi minus tolv imorse så nu kan vi nog inte låtsas att midsommaren är runt hörnet längre. Tear.

Igår kväll så krävde jag sen lite umgänge med Familjen, det vill säga Mavve och Mats. Vi (jag och Mats) gjorde sushi som vi sedan alla tre åt tillsammans med dumplings och misosoppa. Det var just sådär gott som det ska vara. Mycket excellent initiativ. Efter det var tanken att vi skulle se på film, och det gjorde också största delen av sällskapet. Den tredje parten var så trött att han somnade efter en timme av DiCaprio. Förståeligt, då han jobbat bakom en bardisk cirka 25 timmar på tre dygn. Vi orkade inte ens håna hans brist på uthållighet.

Och idag då? Jo, idag är underbara firma-måndag vilket innebär ett fritt schema för mig. Så idag hann jag äntligen bokföra, och sen en sväng via IKEA för att köpa hem lite stuff till bland annat badrummet som upplever ett totalt förfall just nu. Resten av kvällen är öppen och jag står nu och velar mellan att sticka iväg till simhallen eller gå ut och gå en sväng. Eller så tar jag en tupplur. Alla dessa val.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: