Kärleksmums heter dom i Sverige, tydligen.

BakaJamen, fatta hur mycket jag cashade in på Escudos-kontot igår då! Bakade i fyra timmar straight. Och inte en endaste en bit av det hela smakade jag själv på. Blev totalt sex stycken saltiga pajer, och 29 mockarutor (ja, jag hatar också när antalet blev sådär osymmetriskt). Nå, det är ganska terapeutiskt att baka så jag led nog inte så hemskt mycket ändå. Greken skulle ha allting till ett catering-evenemang på Pityns övrevåning idag och med tanke på att han just nu i princip bor på nämnda ställe så kan jag ju vara lite schyrre och hjälpa till. Går ju ändå bara här hemma och vaggar och tjurar så kan lika gärna ta ut aggressionerna på att knåda deg. Men seriöst, skulle jag betygsätta mina flickvänsegenskaper så får jag just nu en tia. Utan argument. Ja, kanske ett minus då för att jag tycker det själv. Men herregud alltså, det ÄR ju en prestation att jag orkar vara såhär vänlig mot någon överhuvudtaget.

Avslutade mitt eget bakkalas med att göra en smoothie till mig själv. Med björnbär, hallon, och banan. Och lite turkisk yogurth på det. Yummi yammi. Bästa på hela kvällen.

Nu, ska jag på loppisuppköp.

2 Kommentarer

  1. ingelarudhberg skriver:

    Verkligen en 10-p flickvän tycker jag nog att man får tycka själv då man står och bakar helt frivilligt 🙂 maken tyckte att jag har varit som bäst (humörmässigt) under min graviditet så kanske det är stämningsstabiliserande nu för dig också 🙂
    Kärleksmums, pff,fjantsvenskar, mockarutor heter det ju 🙂

  2. elinsss - mot drömlivet inom klädbranschen skriver:

    je men jävlar, du får tretton extra poäng för att du bakar UTAN att äta! Vem klarar av sådant? Helt hullut. Tummen upp Nina..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: