Det blev en Brio.

1Klappat och klart! De nödvändigaste färdmedlen till avkomman inhandlade, på en förmiddag dessutom! Och det mest fantastiska är, fick ett sånt sjuhelsikes kanonerbjudande på alltihopa. Köpte:

– En Brio kombinationsvagn. Helt felfri, med såväl sitt-och liggdel. Använt av en unge för ett antal år sedan. Ytterst prydlig sak.

-En Britax barnstol med Isofix fastsättning så att ungen smidigt bara kan knäppas fast i Masse-bilen sen.

– En stroller som är anpassad till ovannämnda stol, så att man helt enkelt kan klicka fast barnets stol direkt i vagnen. Tydligen nåt som kan vara praktiskt om man inte vill väcka ungen när man ränner runt i butiken. (I don’t know, den ingick liksom, så jag tog den).

Och hela den här kombon fick jag för 200 euro! Superlycklig! Och bäst av allting? Behövde åka ynka 1,5 kilometer för att plocka upp allting. Lokalt är bäst. Och när jag ändå höll på så köpte jag ett IKEA-skötbord på Pryltorget. Funkar även som byrå. En tjuga gav jag för det, avhämtades i Ekenäs (lassade ut det ur bilen på egen hand. Jag bröt inget, men kanske inte årets smartaste drag). Sängen fick vi gratis och bara jag fixat en fåtölj till det där rummet så börjar läget vara under kontroll. Eller, skötbordet tänker jag måla om men velar mellan att bara göra det vitt eller vara lite roligare och göra nåt sånt här. Får se lite. Har ju redan en randig vägg i det där rummet så vill ju inte att det känns som om man kommer in i Lustiga Huset på Borgbacken heller.

Men men, nu var det klart. Skönt. Tack för alla tips och länkar och erbjudanden jag fått via bloggen. Uppskattas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: