Sleepless in den egna sängen.

PregSe på den muntergöken då! Försökte se nöjd ut på EN bild, insåg sen att nä, slitaget är för stort för att lura folk. Fredagen till trots. Jag tror att Mavve håler på och psykiskt förbereder mig för de sömnlösa nätter som komma skall. Han kan nämligen inte sova för tillfället. Alls. Vilket i sin tur tas ut på mig. Igår somnade jag strax efter ett, vilket i sig redan är sent men ville vänta ut Greken tills han kom hem från jobbet så man ens hann säga hej den dagen. Allt väl så långt och jag somnade gott och hade planerat att göra så tills jag skulle på jobb imorse. Men. Vid fyra vaknade jag till ljudet av Netflix som viskade på i bakgrunden. Då hade han ännu inte somnat. Upprepar, klockan var FYRA. På en torsdagsnatt. Insomnia, en fantastisk humörhöjare. Fick ett akutbehov av att slänga ut såväl Mac som snubbe genom fönstret. Är starkt av den tron att det gör en bara mera uppstressad att ha konstant tillgång till allehanda meningslösa teve-program sådär mitt i natten. En teve kommer aldrig in i sovrummet, den där förbannade laptopen är terror nog. Och snart flyttar nog den också. Funkar ej att sova kring elektronik. Det enda man borde tillåta i sovrummet är böcker och tidningar.

Så, där låg jag sen, vaken till lite efter fem då jag sist tittade på klockan, och larmet gick sju. Underbara natt. Inte alls. Dessutom har någon stulit mina ögonbryn.  Kan bara tänka mig hur den andra parten mår idag. Bajs, antagligen.

Och kulan den har liksom ploppat ut helt plötsligt. Börjar rent av se lite gravid ut. Där bor ett barn… *HYPERVENTILERA SIG LITE*

 

 

2 Kommentarer

 1. annamarkelin skriver:

  Nina, du ser SMASHING ut!! attans vad du är snygg – sådär skulle man ju sett ut som preggo.
  Ett tips mot insomnia för både dig och mannen är faktiskt spikmatta. Du kan ju gissa hur skeptisk F var första gången men det funkar ju. Varenda gång. Bra investering.
  Och släng ut datorer och tv:n – har samma grej här i bygget – installerade inte ens tv-uttag i sovrummet för DIT kommer bara hellånga gardiner och luft. Å en och annan bok.

  kram.

  • NinaFotograf skriver:

   Jodå, kanske jag skulle föreslå den där mattan. Men tror faktiskt att bästa knepet skulle vara att lugna ner sig på jobbet lite, vilket är svårt just nu. Och mina sömnproblem kommer ju främst från att jag inte kan sova på mage eller bekvämt på rygg längre, och att ligga på sida är ju TRIST.
   Men Netflix alltså… it’s killing me.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: