G’day.

I dessa gråa tider kan det vara bra att sikta in sig på nåt trevligt lite längre fram. För mig är resor (ja, minus flygandet då) nåt trevligt, för andra kanske siktet är inställt på en ny bil, eller kanske att man ska börja rida igen. Ja, inte vet jag. Men en målbild är ju alltid trevlig att ha. Det har jag gjort, ställt in på nåt sanslöst najs. Det ser ut såhär:

TripI höstvintern ska vi nämligen åka iväg till OZ! Landet down freakin’ under! Så saakutis excite över detta! Vi har redan i många år pratat om att göra den här drömresan, och nu ser det ut att äntligen bli av. Den bäste Parkinson bor ju där nere, precis vid Barriärrevet, i ett hus på stranden (jamen, alla tycker inte att Karis är så hurja, så dom gör klokare val och flyttar dit det är varmt året runt), och nu har vi äntligen lyckats pussla så att den här trippen ska bli av. Jag var där sommaren 2009 och trots att jag redan fasar för den rysligt långa resen dit och tillbaka, så kompenseras det hela klart av några veckor bland med sanddyner, regnskogar, kängurus, och bästa typerna.

Vi har rest väldigt mycket, jag och Greken. Både tillsammans och åren innan vi blev tillsammans. Vi har bilat genom Kalifornien och vandrat i Akropolis. Öluffat oss genom den grekiska övärlden och ätit räkor över hela Bohuslän. Men detta blir nåt helt nytt, på alla sätt. Först och främst ska vi resa med en minion, och dessutom ska vi göra en pit-stop i Asien, där ingen av oss varit. Blir nog säkert allmänt kaotiskt, men bra ändå. Drömresor måste väl ha nåt inslag av en mindre kallsvettig mardröm, för att vara nåt att berätta om när man kommer hem sen. Hursomhelst, sinnessjukt kiva saker väntar.

Vart går ert drömresmål? Eller vilket är den bästa resan ni gjort? Och nu menar jag fysiska resor, inte sådär som att ”resan för att hitta mig själv”. Jag menar typ ”Morjens, Tokyo var nog jääääävligt sweeet!”

9 Kommentarer

 1. jajjos skriver:

  Jaa, hur typiskt ställe det än må vara så var nog min bästa resa till Cypern sommaren 2008. Levde två veckor med släktingarna och var ju helt huippu att faktiskt sätta sig in i en annan kultur och leva som en Cypriot! Men drömresemål är nog all over. Alla ställen man inte hunnit till liksom! Irland bland annat men det tänkte jag avklara om några veckor när jag åker på utbyte. Huippu saker det också!

 2. anna s skriver:

  Låter härligt! Tipsar om ett blogginlägg om att flyga långt (och annars också resa) med barn. Fyllt med funderingar, tankar och olika råd som passat andra. http://www.lily.fi/blogit/puutalobaby/10-1-vinkkia-lennolle-naperon-kanssa

 3. Mixi skriver:

  E sa SUPER PEPP pa att ni ska komma!! Gordon akte tillbaka pa jobb pa Onsdag sa snaart borde vi kunna bestamma datum!!

  Vi bokade precis var biljett for April och hoppeligen kan jag svanga via Finland nagra dagar sa se till att krysta ut smulan fore den 28.04, okej 🙂 Kram

 4. Tiina skriver:

  Bästa resorna. Två städer. Prag och Paris. They both rocked. Paris va ju dock lite ”annorlunda” också på den fronten att jag va tvungen att åka ENSAM. The most romantic city in the world- jep det var det. och att sitta där ensam på restauranger o glo på folk som satt i andra borden,kedjeröka-bara fö att ha någo o göra.. Sweet days. Lowpoint var när bartender:n tyckt så synd om mig att han hämta gratis marshmellow drinks till mig och hade en sån jävla pity face att de går int o förklara med ord. Måst citera Carrie från Sex and the City nu ” I didn’t give all that up to come here and wander the streets of Paris alone.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: