Pajad.

Väldigt random men har något ett grymt recept på skinkpaj? Eller tomatpaj? Behöver inte degtips, utan fyllningsförslag. Behöver inte vara högtravande och tekniskt. Letar efter GOTT! Shoot!

10 Kommentarer

 1. Mixi skriver:

  Jag lagar alltid rak och zucchini paj (riv den och krama ur sa blir pajen int sa vat), tror jag laga den nar du var har.

  Annars ar ju skink-och broccoli en riktig klassiker.

  Jag tycker int om nar pajen har for mycket agg-stanning sa jag brukar mixa en burk (stor) creme fraiche med bara 1 eller 2 agg och sa massa riven ost, typ emmental, salt och peppar (samt dill)

  • NinaFotograf skriver:

   Jo, skink-broccoli är ett alternativ. Testade en igår, men vet inte. Tycker inte det smakar nåt alls? Vill hotta till det lite, utan att det blir för extremt. Jobbiga grejer… jättejobbiga.
   Och tipste med äggstanningen var bra, vill inte heller äta paj som smakar omelett.

 2. Lotta skriver:

  Klassikern skinka, mögelost och ananas funkar alltid! Vill man så kan man slänga in lite persilja också. Och så äggstanning & riven ost på förstås! Nu minns jag inte hur det var med mögelost för gravida (var inte själv så noga med just detta), så googla ifall du är osäker 🙂

  • NinaFotograf skriver:

   Jo nej, ska inte ens äta den själv men upplever det som otroligt svårt att få till en paj som pleasar alla. Älskar själv mögelost/ananas-kombon men tror det är för många som tycker det smakar pyton. Måste liksom vara helt basic tavara.

 3. karishjarn skriver:

  Oj, gjorde en jättegod paj då jag blev student och tror jag hade i: mozzarellaskivor, hackad vitlök, soltorkad tomat och feta. Kanske lite pesto och chili också. Plus lite äggstanning då. Ganska så ostigt, men gott.

 4. miilo skriver:

  jaja, och den där förra kommentarer var då jag, min dator har tydligen mig konstant inloggad på karis hjärns konto.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: