Greetings från en hvc nära dig.

Så efter 2 timmars (o)behaglig nattsömn sitter jag nu här, stucken med nål först i fingret och sen i armen. Fick dricka nåt som nog mest kan liknas vid sockerlag och så sattes jag på timer. Om en timme sticks jag igen. Och sen igen om en timme. Och jag får inte lämna det här huset under hela den tidsperioden. Och före allt detta har jag alltså fastat sen 20 igår kväll. Kan förklara att mitt sockervärde låg på 3.5 när hon stack första gången. Low, low, low… Sickerbelastningen verkar vara en keeper.

Natten var ren och skär misär. Låg vaken ännu 4.45, Greken likaså. Ingen sovställning var bra och magen spände som en fotboll ett par gånger i timmen. Mådde som om jag hade haft århundradets röjfest i pannbenet när jag vaknade 7.15. Jag har bokstavligen aldrig svårt att sova, och efter den här natten kan jag konstatera att insomnia är likvärdigt med misär.

Så, nu sitter jag här med the Impossible på datorn i knäet och försöker ta mig till nästa blodsutgjutelse. Har skitsvåra ådror och hon fick redan sticka mig sjukt högt upp på armen, fasar för kommande två gånger. Gör ont nu redan och jag ska jobba till klockan 21. Vojne, vojne. Men annars mår jag lysande.

20140107-085601.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: