Första köpet.

20140106-191807.jpgSådär. Nu var det slut på velandet. Första köpet till den kommande avkomman blev en… ja, en vagn. Man kan ju börja med ett par strumpor kan man tycka men alltså när erbjudandet om att köpa en begagnad kombinationsvagn i en helt loco färg kom så kunde jag ju inte motstå. Priset? Ja, 25 hela euro fick vi slänga ut på vrålåket. Blir en perfekt vagn att släpa ut till Spatten. Solblekt och genomlevd av tre barn är den och blir nog ett bra tillägg där ute i skärgården. Inte så stor risk att vi tappar bort Speedo ute till havs heller. Tyckte jag var en bra investering. Jag har betalat mera för en hamburgare. Och lämplig att fiffla med här hemma nu så att man får lite insikt i att det kommer stå en vagn här på heltid inom en ganska nära framtid. En mjukstart, inför äventyret. Lite som att leka med dockor. Och så kan man fundera på vad den riktiga vagnen sen ska bli.

4 Kommentarer

  1. Linn skriver:

    JEE, va kiva! Nu kan du börja gå av och an hemma (i smyg såklart, haha).

  2. Ser ju riktigt ny och fräsch ut. Glömde föresten säga att det där nätet inte var tvättat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: