Bananpannkakan och vagndebaklet.

Skärmavbild 2014-01-04 kl. 19.50.02Började dagen med ovanstående powerfrulle. Mosa en banan, vispa med två ägg. Stek helheten till två plättar. Ät med hallon och kokos (om man vill, man kan ju toppa med vadsomhelst men det där var vad som fanns hemma). Smarriga grejer. Tog väl cirka tre minuter att få till dessutom så man kan inte ens skylla på tidsbrist. Resten av dagen sen gick i total slowmotion och jag har inte gjort ett jota. Känns som om jag bara räknat ned tiden tills Mavve skulle på jobb och här blev jag nu sen, alone.

Skulle helst simhallen ha lite längre öppet såhär på helgerna, men nej. Och på morgonen vill jag inte simma på lördagar. Gjorde det misstaget en gång och då var tydligen alla barn i hela Raseborg också där så det blev ju inte så mycket intensivsimmat när det finns tusen barn som bombar en från alla håll. Nåja, nöjde mig med en powerwalk istället. I ösregn. Gott för själen.

Tack för alla barnvagsntips! Sjukt bra med bloggar. Tack, Linn, för att du styrde hit alla som har koll. Just nu står jag faktiskt mellan en Brio Happy eller en Emmaljunga Citycross. Verkar möta alla mina kriterier. Får väl rulla över till grannen och provköra lite. Är dock lite fundersam över alternativet att faktiskt köpa vagnen i Sverige. Verkar finnas ett sjukt stort utbud av begagnade grejer där och jag har en bror som råkar finnas på plats och ställe som jag eventuellt kunde tvinga att hämta hem den åt mig. Blev lite osäker bara när folk säger att det är så lätt att få skitprylar som är trasigt eller mögligt. Och om jag själv måste åka dit bara för en vagn så blir ju hela resan ganska plusminusnoll. Nåjo, såhär långt är läget under kontroll… inte alls med andra ord men det tar väl sig. Rummet står ju klart iallafall. Eller ja, sängen finns i Horsbäck och resten av grejerna lite överallt men månne det inte fixar sig.

VagnHoppas ni andra har en rafflande lördagskväll? Själv har jag precis rett upp vårt spritförråd. Hej, får man inte dricka så kan man väl inventera då. (Jag inser att jag låter som om jag vore grovt alkoholiserad. Det är jag inte. Bara rastlös). Däremot har jag, som aldrig rökt i hela mitt liv, fått ett absurt sug efter cigg. Svinäckligt, jag kan drömma att jag röker hela natten och vakna helt panikslagen över mitt beteende. Bra går det. Nåjo, kanske jag ska kanalisera den här energin mot något annat än mitt nikotinsug.

Haj.

10 Kommentarer

 1. malin skriver:

  vi köpte vår brio happy på rea, det var förra årets modell. Vi har dock med svängbara framhjul, men super nöjd med vagnen.

 2. Etta skriver:

  Blocket är hur bra som helst! Köpte min vagn där och säljer grejs titt som tätt. Naturligtvis är grunkorna begagnade men oftast har dessutom barnvagnarna garanti kvar. Sätt brorsan i jobb!! Etta

  • NinaFotograf skriver:

   Jepp, har kikat på Blocket. Hittade dock nu att motsvarande Tori i Finland har ett lite mindre utbud men samma vagnar till ungefär samma pris. Kan bara inte förstår att priset kastar med flera hundra uppåt om man hittar en BEGAGNAD vagn som är från 2012 och framåt. Krejsigt.

 3. Ika skriver:

  Vi har en 2012’s modell Brio kombi. Jätte nöjd med den! Stora hjul som passar bra här på landet och stabila bärkassen som hörde till gör att man har användning för den i många år, eftersom det sedan är bara att plocka bort den och du har en sittkärra! 🙂 valet stod mellan en happy eller kombi men valde kombin pga. dåvarande snyggare färger 😉

 4. kaaarins skriver:

  Det finns en Brio Happy på Pryltorget på facebook nu (Pryltorg/Osta&Myy). Vi har också en sån som vi köpte på rea som en förra årets modell. Super nöjda! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: