Trettio.

FödelsedagKalaströttman imorse.

Idag fyller min Grek trettio år. Hurra hurra! Jag skickade iväg honom på en skattjakt genom Raseborg imorse. Han fick ledtrådar och rim på varje station och sen skulle han lokalisera slutmålet. Vid nästsista hållplatsen sattes en ögonbindel på och så kördes han hem hit där alla närmaste väntade med brunch och allmänt trevligt umgänge. Alla var ju dock väldigt slitna efter julfirablandet, så pass att vissa inte ens fick ner ett glas skumpa. Fint ändå.

Har varit lite svårt att styra upp hela grejen och få alla hit utan att han hade nån aning om vad som var på gång. Att hetsbaka en Van Halen-tårta kvällen före var inte heller nån blodtryckssänkare direkt. Men men, all möda var värd. Han verkade glad här imorse tills han totaldog av ren utmattning efter en totalt sömnlös natt (vet inte om han var nervös över sin stundande höga ålder eller vad men han sov cirka EN timme på hela natten. Kul). Och nu är han på jobbärenden. Nå, snart får han väl vila.

Skattjakten var en great success och jag var glad att den blev av. Ännu igår kväll klockan 22 var jag inte helt säker på om jag skulle orka skicka iväg honom men sen tog jag tag i mig själv och styrde upp det hela. Hade själv blivit väldigt glad om nån tog sig tid att göra nåt sånt för mig. tycker ju sånt där är sjukt roligt att styra upp så halva glädjen var nog ändå min.

Hoppas alla hade en fin jul? Själv är jag ganska sliten faktiskt. Trots att vi inte ens lämnat Karis eller rullat en enda köttbulle. Andra stod för markservice och det är jag väldigtt tacksam över. Är en ytterst lycklig kvinna över det faktum att hela vår släkt som vi firar med bor på en fem kilometers radie. Men ändå alltså, att fira juldag nykter på Affes… den ni, a real keeper.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: