Slut som artist.

ROOMDen där otåligheten, vet ni… När den kickar in, ja då ska det minsann hända saker exakt NU, och inte ens lite senare. På lördagsförmiddagen släpade jag hem färgpytsar, rollers, byggställningar och rev av det här projektet. För en halvtimme sen plockade jag ihop den sista biten målartejp. Klart. Så förbaskat skönt! Men att måla tak är tydligen inte världens bästa när man är i det här tillståndet för jag har nog aldrig haft så stenhård träningsvärk i hela kroppen som jag haft idag. Baklåren är så totalt låsta att jag hade svårt att ta mig ut på en simpel promenad idag. Helt sjukt. Nåjo, lite möbler på det så börjar den här nya kämppisen vara välkommen. Visserligen först om många månader. Men om formen är nånslags indikator så var det nog väldigt bra att jag gjorde detta nu och inte i mars. Att sitta där och mäta upp tejpremsor är nog så frustrerande redan nu, och då är man ändå skapligt rörlig. Kanske man kan ta lite jullov nu då.

6 Kommentarer

  1. Eva skriver:

    Hej

    Otroligt snyggt! Har du målat trädet själv eller är det någon slags wallstickers? Varifrån har du köpt den i så fall?

  2. Kajsa skriver:

    Tjusigt! Vad impad jag blir. Har du tapetserat själv också?! Och ja, mycket smart att fixa detta nu och inte om tre månader… Den här gången är jag noga med att vi INTE ska ha något renoveringsprojekt igång när bebis kommer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: