Asos.

TrioAsos leverererade helt sjukt snabbt. Igår när jag kom  hem fanns kläderna redan på trappan. Gött! Klädde på mig småfåglarna idag och tog mig till jobbet i strumpbyxor och klänning för första gången på ett bra tag. Passade även på igår med att rensa ut allt skit som fanns i garderoben. Sån sjuk befrielse det där. Jag gör ju det nog ett par gånger per år men ändå så lyckas jag samla på mig en hel del paltor som jag aldrig ens går med. Brukar sen dumpa av allt hos mamma i Lövkulla och när hon och systrarna gått igenom kassen med kläder så finns det oftast inte så rysligt mycket att föra till loppis mera. Igår blev allting där. Skönt. Ett projekt mindre för mig. Dessutom packade jag nu ner alla underkläder som inte passar för tillfället. Förhoppningen är ju att rattarna går tillbaka till normalläge inom ett år eller så.

Tipudressen var som väntad, otroligt skön. Så himla mjuk. Var lite rädd att den skulle se ut som ett nattlinne och jag som en hösäck i detta nattlinne men lade ett bälte under boobsen för att få lite struktur på det hela och det funkar ju fint. Dessutom har det hänt nåt underligt med mitt hår. Från att ha varit ett steg ifrån en fullfjädrad asiat när det kommer till hårtextur (rakt och utan minsta antydan till lockar som håller efter styling) så har jag helt plötsligt ett hår som stylas åtta på morgonen och ännu på kvällen sitter i. Helt sjukt underbart! Perfekt nu dessutom när håret är så kort att jag inte kan slänga upp det i en smidig råttsvans.

Nåjo, det om det. Nyårsklänningen förblev oprovad igår eftersom jag var så sliten efter allt röjas men månne den nu inte går på. Kan ju omöjligt svälla en klädstorlek på en dryg vecka… Eller ja, man hoppas ju på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: