Spa.

Skärmavbild 2013-12-17 kl. 13.12.18Flamingo spa i Vanda. Bild lånad härifrån.

Tack för alla underklädestips jag fick här för någon dag sedan! Var på shoppingrunda i Jumbo igår och mindes plötsligt att någon pratade om att Anttila har ett bra bh-utbud. Och se där, det har dom! Köpte två sprillans nya grejer som satt som en smäck och man kan andas i igen en stund. Hittade såväl en Triumph och en från Finnwear som var ytterst behagliga så slog till på stort och köpte två samtidigt. Tack, tack och åter tack!

På tal om Jumbo så tillbringade vi alltså hela söndagen och halva måndagen där och i Flamingo som ligger vägg i vägg. Det var min födelsedagspresent: shopping och spa. Och det var en fin present. Flamingo var oväntat mysigt faktiskt. Speciellt eftersom vi var där klockan 10 på en måndagsmorgon då där inte var många andra livsnjutare. Så vi betedde oss som de trettioåringar vi är och åkte vattenrutschkana däremellan de lugna stunderna på vuxensidan. Jag var lite skeptisk till att kasta mig ut för en enorm backe i mitt tillstånd men eftersom man åkte i en såndär ring så var det nog ganska lugnt. Hjälm hade vi också på oss, bara för sakens skull. Och det tog exakt 12 sekunder i anspråk så Speedo hann nog inte reagera så värst mycket. Resten av tiden låg vi bara och guppade runt och lyssnade på Enya som spelades under vattnet (stört). Och njöt av hotellfrukost, en livsnjutarfetisch.

Greken åkte sen iväg på ryggmassage som jag mer än gärna också hade gjort men det är ganska omöjligt att ligga så för tillfället, plus att jag förstått att man inte ska knådas för mycket när man är gravid så jag vandrade iväg på mera shopping istället. Vi har nu, under av alla jävla under, varenda julklapp under kontroll! En vecka i förtid. Helt sjukt är det. T.o.m. den där förhatliga trettioårspresenten är nu kirrad och klar. Vad det blev får ni se den 27 december.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: