Hobbittn på Pallas.

GollumGollum vs. Nina

Jag är en idiot. Hur i helskotta tänkte jag att det var en bra idé att fara och titta på nattföreställlningen av the Hobbit och sen stiga upp sju, och kravla sig till jobbet? Nå, det var en urusel idé kan jag berätta. Filmen började vid midnatt på Pallas och jag höll ut ända tills det var ungefär fyra minuter kvar av hela filmen, då slocknade den här kvinnan totalt. Vaknade med ett ryck av Bilbo som tjuter ”what have we done?” följt en eftertexterna. Det kan ju tyckas lite meningslöst, att se 2 timmar och 40 av någonting, och sen slockna bort mitt under klimax. Men that’s how I roll. Tydligen. Kändes som krapula när jag var tvungen att stiga upp efter fyra timmars nattsömn imorse. Och nu har jag huvudvärk från helvetet. Första på länge. Tydligen ska jag inte vara såhär rock n’ roll. Tisdagar ska jag bara hänge mig åt Downton Abbey, som sig bör.

Filmen då? Jo, den var kova. Men blir galen på att dom måste dra ut på allt så så sjuuhuukt länge! Herregud, hade kapat en halvtimme i tid bara genom att slopa alla helvetes längtande blickar och inzoomningar på Orlando Blooms bekymrade ariska uppenbarelse. Och Persbrandt fick sina tre minuter i rampljuset. Han var som sig bör. En Gunvald förklädd till Björn.

Nu över till en helt annan nördnivå eftersom mitt nuvarande tillstånd gör det omöjligt att fokusera i mera än fem minuter: Fototapeter. Nån som har testat trycka upp en egen och varifrån isåfall? Hittade en sajt som heter Photowall som gör sånt och jag hade tänkt slänga upp en av mina egna originalprintar i formatet 370cm x 240, men det lät så chockerande dyrt att jag vill gärna veta om det är värt mödan. Anyone?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: