En helg.

BloggHär var det gulej hela helgen lång. Gjorde det underliga beslutet att ge mig ut på krog på lördag. Förstår ni, krog! Där satt man nykter och beundrade hela Karis samlade kår av exceptionellt berusade julfestbesökare. Var på Clubben och kollade på Paikallisten Bändien Yö som var en keikka med fyra olika band. Kul grej. Mest kul var ändå dom där tidigare nämnda berusade gästerna. Jag sett helt förskräckt och spanade på en kvinna som var så full att hon flög omkring som en liten vante när hennes partner svingade runt med henne på dansgolvet. I ett skede dansade dom så frenetiskt cirka en halvmeter ifrån mig som satt i en soffa att jag var livrädd att få ett stycke stenbombad kvinna över mig. Till avslutning på det hela kom hon skriksluddrande fram till mig och yttrade dom magiska orden: ”SKÄMS DU ÖVER MIG?!” I det skedet kände jag att showen var slut och jag var redo för sängen. Somnade som en sten där vid tre och vaknade vid 11 följande dag. Helt sjukt! Ännu sjukare att Mavve hade ledig söndag! Så vi bjöd hit halva Karis på hemlagad pizza och sen en maratonsittning genom filmen the Hobbit. Det var gött det.

Idag har jag hunnit träffa Malin som jag inte sett på säkert över ett år. Trevlig överraskning. Sen har jag snabblunchat i Serendi, införskaffat en ny telefon, betalat räkningar, marknadsfört Pityn (dom har moccarutor denna vecka, retro!), äntligen mottagit printar som beställdes för sju dygn sedan (inte ok, Crimson!), bjudit ut en soffa, och rett upp hushållet. Nu ska jag packa iväg bilderan och sen förhoppningsvis börja reda upp extrarummen. kan inte göra så mycket innan den där soffan sticker åt helskotta men måste liksom börja ta tag i saker nu, med ivern och orken finns.

På tal om ork så känner jag mig redan efter dessa fyra ynka lediga dagar helt återställd på tröttfronten. Gick in i vecka 23 idag och inser nu att jag ser ut som en Barbapapa. Speedo kickar loss där inne på rätt så reguljär basis och följer hen den här kurvan så betyder det att vi får en unge som vaknar där kring midnatt. Funkar bra med två vuxna som har väldigt svårt med nattvak. Inte. Och på tal om Speedo så börjar jag nu inse problematiken att inte ha koll på könet på bulan. Vi pratar hela tiden om Han, men tror ändå att det är en Hon. Vi har namnen någorlunda under kontroll på en Hon, men känns ändå underligt om vi inte får en Han. Nå, skitsamma. Hinner väl klarna. Om inte förr, så där i april.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: