Tröttman.

FeetMan kunde nästan inbilla sig att det var vinter imorse. Såg nästan lite frostigt och kyligt ut där en stund, och jag kom på mig själv med att önska lite juligare väder. Meeeeen, tänkte den tanken på nytt några sekunder senare och insåg att för min del kan hela snöfallet hållas borta hela vintern. Halt och jävligt och blött och kallt på en och samma gång. Får vara mörkt och eländigt då istället. Jag orkar liksom inte ens föreställa mig att jag skall stå där och skotta snö om någon vecka. Huj.

Den eviga tröttheten försvinner dock inte, sol och kyla eller inte. Kommer på mig själv med att vara totalt sliten redan kring lunch. Igår kom jag hem från jobbet och hölls på benen så pass länge att jag hann gå på toaletten, sen ramlade jag in en djup koma i över en timme tills jag blev uppväckt och utsläpad på utfodring. Nog för att jag även generellt är en trött person men detta tar nog priset. Kan också bero på att Greken jobbar så sena arbetspass nu att jag blir för det mesta väckt en sväng mellan midnatt och tre. Går väl an om man får sova ut dagen efter men funkar mindre bra när man ska jobba. Högpresterar åtminstone före lunch nu, tror jag går på rent adrenalin dom timmarna. Sen segar man ihop. Hur sambon hålls på benen är för mig ett totalt mysterium.

Imorgon firar det här landet självständighet. Idag firar tydligen alla att man ska handla så mycket man bara kan. Kan inte förstå den här paniken. Butiken är liksom stängd en enda dag och folk beter sig som om vi var på väg ut i krig. Total galenskap när jag rörde mig på stan kring lunch. Och totalt fullt på bensinstationerna. Vad håller folk på med?

Ikväll ska jag äntligen ta mig ut och vandra lite. Ryggen är ok och jag suktar seriöst efter frisk luft. Och imorgon ska jag sova ut! Egentligen vill jag inget hellre än att åka ut till havet och bada balja, men den önskningen får jag nog spara till julgubben, som det ser ut nu iallafall. Goder torsdag.

 

2 Kommentarer

  1. Kajsa skriver:

    Tröttheten ja! Den där som man inte kan sova bort. Ge mig tio timmar per natt annars dör jag, typ. Och när man ha sovit sina tio timmar undrar man när man får gå och lägga sig igen. Mvh kvällsredigerare med grava koncentrationssvårigheter 🙂

  2. Winstons mamma skriver:

    Rekommenderar varmt ”mommo” halkskydd under fötterna. Hade dem själv på hela vintern då jag väntade. Inte bra att falla omkull!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: