Cupcakes!

CupcakesMåndagen kom och for nästan redan. Det utbröt en mindre panikattack imorse när mina bilnycklar var försvunna och jag var inbokad på rådgivningen fem minuter efter denna mysiga upptäckt. Hittade till all tur reservnycklarna på ett ytterst obskyrt ställe och fick senare beskedet att Greken i misstag plockat på sig mina nycklar i farten. Nå, hann dit med en minuts marginal, men satt sen ändå där och väntade i tio minuter. Så, panikattacken kunde ju ha undvikits (avskyr att komma försent). Men spelade inte så stor roll, hade ingen direkt akut längtan att få ställa mig på vågen direkt på morgonen så tio minuter hit eller dit var ingen panik. Ledig dag dessutom. Har inte direkt skött mig på kostfronten så väntade mig ett ton till på vågen. Men till all tur var totala uppgången nu ungefär tre kilo på 21 veckor jämnt så det var någorlunda ok. Skulle ju inte ens behöva vara så mycket, men jag har utvecklat ett förkastligt förhållande med socker igen. Misär. Skulle kunna bo i en förpackning Tupla.

Sen hände det sjukaste när vi skulle kolla hjärtljuden. Nämligen, Pias telefon som låg i ett annat rum tjöt igång exakt samtidigt som hon slog på maskinen och surrade runt magen vilket gjorde att jag i cirka tre sekunder där helt och fullt trodde att Speedo hade disco i livmodern. Det var total freakshow. Nå, efter den chocken så hörde vi på hjärtat sans rockmusik och allt var ok såhär långt. Sparkar på som en seppo gör hen. Och min mage ser seriöst på smällen ut. Känns fint att få puta för en gångs skull, efter femton års total ångest på magfronten.

Fortsatte dagen med att öva på ett cateringjobb som Greken har till helgen. Gjorde cupcakes med pepparkaks-och chokladsmak, toppade med vitchokofrosting. Om man får vara sådär lagom nöjd över sin bedrift så är jag det. En bättre sprits och dom skulle se skapligare ut. Men ett tappert försök kan jag ju tycka ändå. Är så jävla sämst på efterrätter nämligen. Men gott smakar dom, och det får väl vara pointen.

Och från det ena till det andra, se upp när ni vandrar omkring där ute. Helt sinnessjukt halt! Både mamma och Renja druttade omkull igår och man får vara glad att ingen bröt någonting. Halktossorna på bara, peeps.

2 Kommentarer

  1. Renja skriver:

    Recept på vitchokofrostingen tack 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: