Good shit · Pyssel och katastrofer · Vänta barn

1 advent.

CleanGlad första advent! Dagen började så fint med den första helt synliga sparken i magen. Så tydligt att nu kunde den andra parten i detta också se och känna att nu ligger där faktiskt något och buffar. Helt absurt är det. Nån som knackar inifrån. Imorgon börjar vecka 22 och det känns gälit att över halva tiden är undan. Får hoppas att jag får fortsätta må såhär fint.

På tal om att må fint så bidrar ju nog ett städat hushåll till ett allmänt välmående. Blev klar med hallprojektet på två dagar men har inte kunnat fota nåt eftersom vi har ordentligt ljus i vårt land cirka en halvtimme om dagen känns det som. Men nu tog jag tag i det imorse iallafall och här är lite insyn i det hela. Har inte köpt en enda ny möbel eller pryl (minus ljusen och bollarna till kvisten, och den recyclade mattan från SicSac) så det behövs ju inte så mycket för att saker ska få en uppfräschning. Stringhyllan är också redo för upphängnimg men den får vackert stå på golvet tills jag tar tag i renoveringen av Speedos rum.

Nu, lite jobb och sen tror jag att jag ska släpa mommo på glögg till Serendi. Goder söndag, på er.

4 thoughts on “1 advent.

  1. Snyggt! Gillar idén med granen. Julmysigt, men utan att det behöver rasa barr överallt och man slipper möblera om hela vardagsrummet för att få in den. Plus stiligare utan en massa fula tomtar och risigt glitter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s