Rådd.

RåddSom sig bör så började jag riva halva hushållet igår eftersom jag fått ett infall. Så nu är vår tambur ett sinnessjukt inferno av råddigheter. Nå, fick dom där lådorna med roina tömda som tycks finnas i varje hushåll. Ni vet, där det finns diverse sladdar, gamla batterier, obskyra mynt, reklampennor, och en och annan Kanontian-medalj. Så skönt. Och det blev en sopsäck med skit av det hela. Kvar blev en pulsmätare och en omonterad dörrklocka. Och alla vantar, mössor, och halsdukar ligger nu utspridda över hela hallen tills jag är klar med målningsarbetet. Lager nummer tre på ikväll och sen börjar det vara klart. Finemang.

Extra bonus: Hittade glasflaskan jag var ute efter! I pappa Greks garage. Sånt flyt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: