Tisdag.

Återvänd från äventyr på andra sidan potten. Huhu, alltså Solala var så bra så att jag och mitt sällskap nästan gick i bitar. Hela salongen var helt jäfvla euforisk när dom där tre göttiga göteborgarna var färdiga med oss. Och så är det ju väldigt kul att Brad Pitt var med oss också. (Alltså men seriöst, hur lik är inte Olle då? Han i mitten.) Kommer dom till Finland nångång så ska jag släpa med alla jag känner. Fantastisch!

20131126-094906.jpgStringhyllan.

I övrigt så var ju Stockholm lika bra som alltid. Bodde vid Medborgarplatsen, hängde mycket på söder, åt från alla kontinenter, träffade bra typer, och fyndade världens bästa sak på loppis: En Stringhylla! För 3oo kronor! Jätteglad blev jag över detta. Har velat ha en i en evighet men inte velat kasta ut över 100 euro på en sån sak. Så, nu hittade jag en fin liten sak som jag ska måla om. Yay!

Och idag fick vi då äntligen stifta lite närmare bekantskap med vår blivande kid, Speedo! (Arbetsnamnet är lite annorlunda. Grekens enda namnförslag för ett par månader sedan. Speedo. Han tänker lite annorlunda än vi andra. Men det har hursomhelst fastnat.) Allt verkar bra därinne och ungen sprattlade på så mycket att det var omöjligt att få till nån bild överhuvudtaget på 4D-ultran. Spelade ingen roll egentligen, var helt otippat att dom ens gör det i Ekenäs. Men vi fick några bilder på ungen i profil på den vanliga ultrabilden. Hen ser ut som… ja, en bebis. Men det var fint. Framförallt fint att Mavve följde med, blev lite mera på riktigt nu för honom också.

20131126-094043.jpgSpeedo, v 21.

4 Kommentarer

  1. Sandra skriver:

    Jag kan fortfarande inte fatta att jag ska bli moster. 2014 blir ett SÅ bra år 🙂

  2. elin skriver:

    Jääävlar vad jag blir avis på string hyllan! Senast igår googlade jag just den hyllan. Snuskigt dyr bara. Å ja, avundsjuk på ultra bilderna oxå. Söt liten. En vecka känns som en evighet..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: