Fredagsfrisyr!

UTLagom till morgondagens stora födelsedag (MIN, alltså) så klippte jag en mogen frisyr åt mig imorse. Å jestanes vad skönt det var då! Goodbye till hundra kilo risiga toppar och slitage. Hello, volym och glans. Och en lugg som inte ser ut som om den åkt igenom en gräsklippare. Den är rak igen, även om bilden vill påstå annat. Bra fredagsfiilis på den.

Firar min födelsedag på Debaser. Vackert så. Sköna män i skägg och randigt på scenen. En Anki Bagger bredvid mig. Kan inte klaga. Dessutom ska jag jag SHOPPA! Inte så värst skoj när man inte får vanliga byxor knäppta men jag tänker mera på allt härligt man hittar hos HouseDoctor i PUB-Huset. Kliar i fingrarna. Väldigt skönt dessutom att inte Greken är med. Han har inte förstått konceptet gå i affärer överhuvudtaget. Sen blir det väl lite träff med Karis-folket också. Som sig bör finns det ett helt kollektiv av karisbor i Stockholm. Lägligt nog så bestämde sig alla att flytta till Sverige när jag flyttade därifrån. Schysst.

Se on siinä. Sov ju sen väldigt miserabelt inatt p.g.a. den där thrillern igår. Hade mardrömmar och ångest av att sova ensam i ett mörkt hus. Vaknade klockan 3 och trodde det var morgon. Såg obehagliga skuggor och hörde bank på dörren hela natten igenom. Jättedålig idé att titta på skrämmande saker när man är ensam hemma.

2 Kommentarer

  1. Nathalié skriver:

    SNYGG!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: