Syyyk.

Och så fick jag feber. Hurra. Hela dagen har jag legat på soffan som ett kolli. Sett tre filmer på raken, pussat hejdå till sambo som försvann på manisk Flogging Molly-konsert, väntat på att någon ska tillreda middag. Det sista lär ju inte hända så nu måste jag veva ihop nåt själv. Misär.

När jag låg här i min ensamhet så gjorde jag misstaget att välja årets obehagligaste film att titta på, Prisoners. Alltså, är helt stum efter den upplevelsen. Obehagligare film får ni nog leta efter. Men så förbannat bäst! Se den! Alltså, ni ångrar er inte. Eller jo, om ni har lätt för mardrömmar så kanske ni ska se den en glad och solig dag och inte välja att se den i värsta asvädret helt ensam. Big mistake.

Och Hunger Games vara kova! Synd att halva filmen förstördes av dom fyra förbannade glinen som satt bakom oss. Om man ska gå på bio, så kan man väl vara hygglig och 1. Inte prata med varndra under hela filmen 2. Inte fnittra hysteriskt åt varandra hela filmen 3. Inte knattra på sin helvetes telefon hela filmen. Om alla bara kunde vara överens om dessa små enkla regler så skulle mitt blodtryck hållas på en stabil nivå. Tack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: