Hunger Games.

1 UTTisdag har blivit lite semi-vegetarisk i mitt liv. Det är nämligen då jag och Anki Bagger alltid ser Downton Abbey tillsammans och försöker styra upp en middag före det. Rent naturligt så blir det så då att vi äter köttbefriat eftersom den gode Anki gått över till den gröna sidan. Jag var ju faktiskt vegetarian i fem år, så så himla märkligt är nog inte livet utan kött för mig. Men sen en dag år 2009 hittade jag suget för köttbullar igen och mitt gröna liv fick ett abrupt slut.

Igår blev det en storfavorit på vegefronten: Pastasallad! Älskart! Åt övrigt sällskap, som råkade var en Grek och en Adoptivson, så stekte jag några kycklingfileér. Så, alla var nöjda. Speciellt jag, som fick äta detta till lunch idag också. Har dock fått lite svårt för tomat. Åt tomatsoppa i förrgår och jag kände mig efteråt som draken Elliott på Lystliand för jag hade sån halsbränna att jag trodde att jag sprutade eld. Tomat är kanske lite i det syrligaste laget eller nåt. Halsbränna har jag aldrig haft förut heller så jag kan ju bara anta att det är vad det är. När det känns som om bröstkorgen och halsen fått en mindre släng av syra rakt ner i strupen, ja… typ så känns det.

Ikväll är det Hunger Games på Pallas! Hurra! Världens coolaste Jennifer Lawrence som får agera ut alla jävla aggressioner i hela univerum. Kova juttu. Skönt med kvinnor på bio som fan får vara hjältar och inte bara stå där och lipa med mascaradränkta Bambi-ögon. Hon är min lady-crush.

1 Kommentar

  1. Etta skriver:

    Halsbränna- eländes elände! Morötter och mandlar hjälper till en början i alla fall. Etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: