Fleda.

NunaBörjar se ut som den där afghanhunden igen. Mitt hår är i sanslöst skitform. Försökte ju trimma luggen själv här för någon vecka sedan. Det gick ju mindre bra. Den blev om möjligt ännu rojsigare än innan. (Tror inte att Fiskars stora orange är gjord för finlir i håret.) Dessutom så är resten av håret lika glansigt som om jag hade borstat det med stålull på daglig basis de senaste månaderna. Sjukt skabbig frisyr. På fredag ryker barret. Fick en snabbtid inklämd innan jobbet och då ska såväl lugg, som bryn, och frisyren rent allmänt få sig en rejäl rensing. Åker ju till Stockholm samma dag, och då vill man ju minsann inte se ut som Ronja Rövardotters pappa. Vill egentligen färga det också men det blev jag sen lite osäker på om man ska göra i det här tillståndet. Enligt frissan så kan man köra på helt bra om man tonar och inte färgar det, så tror vi gör så. Men man vet ju aldrig vad hormonerna i kroppen ställer till med. Hastigt bli det grönt eller nån annan fager ton.

2 Kommentarer

  1. Etta skriver:

    Välkommen till Sthlm med eller utan barr i valfri kulör. Hårolja! I love, mitt barr är verkligen ett barr. Hårolja är min nya älskling. Etta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: