Rebel Walls.

RebelVoi jumatsukka så snygga tapeter jag hittade av en slump igår! Företaget heter Rebel Walls och ligger tydligen i Sverige. Speciellt dom där två översta tapeterna skulle jag på direkten kunna slänga upp hemma. Dessutom skulle dom båda bli ypperliga fondväggar till mina studiofotograferingar.

Älskar grått klott. Skitigt, kallt, industriellt. Ska börja ta tag i Projekt Byta Rum snart och då flyger nog dom sista spåren av kaffelatté-brunheten ut. Det kliar i fingrarna nu. Inte så mycket sen när jag väl är igång, men före. Är så himla otålig med sånt här alltid. Kanske jag den här gången skulle ta mg tid och planera saker i god tid och lokalisera allt i möbelväg innan jag börjar riva hushållet. Bara en tanke. Så jag inte står där på julafton med målfärg och klister i håret och lipar sen, som är mera min stil.

2 Kommentarer

  1. Renja skriver:

    Jo Rebel Walls har häftiga tapeter, dock lite dyra….Kolla på http://www.lancashirewallpaper.co.uk, där är det lämpligare prisklass enligt mig 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: