Fredag.

KarisA Måne1ABilder jag tog igår från vattentornet i Karis. Har varit både högt och lågt den här veckan känns det som.

Fredag. Den bättre av veckans dagar. Har ju varit lite uppochner med allting sen onsdagen. Min pappa hade oturen nog att ramla ner från en ställning och ligger på sjukhus så fiilisen har ju varit lite sisådär. Att ramla fem meter och klara sig undan med en öm kropp och ett spräckt revben låter lite för osannolikt för att vara sant. Man hoppas ju naturligtvis att så är fallet, att han hade sån enorm tur. Men men, orolig blir man ju ändå. Kvar på VNS blir han iallafall ett tag till. Och rullator ett tag efter det. Rock n’ roll.

En vecka till så åker jag och Anki Bagger på äventyr över potten. Och idag ska jag sätta mig i en annan pott i urskogen och bada balja. Sköna grejer. Ovan känsla dock att inte korka en Lonkero när man väl sitter där sen. Vischy är ju inte så sjukt upphetsande som man vill tro. Greken tyckte det vara bra att jag åker iväg och umgås med folk lite. Antyddes att jag blivit lite anti-social här under hösten. Personligen så tycker jag att jag inte gör annat än umgås med folk. Men jag är ju sen av naturen ganska bekväm med att sitta ensam hemma och umgås med herrarna Mr. Darcy, och Ben och Jerry. Men ska bli trevligt med lite umgänge ändå. Får se, kanske det blir en sväng via Pityn efter det. Lärkkulla spelar där ikväll så om inte musiken är bra så kan man roa sig med att studera människor iallafall. Eller så blir det godnatt klockan 22. Alla alternativ funkar för mig.

3 Kommentarer

  1. Det finns en VERKLIGt god weissbier som jag drack som gravid, helt alkoholfri. Hittade den bara på Citymarket i Lojo och den heter KROMBACHER. Jag upptäckte den på Sippan, och den slår alla alkos hemska alkoholfria med hästlängder.

  2. Då får du lov att dricka nån grapelimssa 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: